Ακίνητα - Οικόπεδα Για Όλη Την Ελλάδα

Aegina Home and Living
Μεσιτικό Γραφείο & Κατασκευές
Αίγινα - Σαρωνικός


www.aeginahomeandliving.com

Aegina Home and Living
Μεσιτικό Γραφείο & Κατασκευές
Προφίλ Εταιρείας


Το Μεσιτικό γραφείο Aegina Home and Living ( AHL ) προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες στον τομέα μεσιτικών και ακινήτων στην Αίγινα. Με πολλά χρόνια πετυχημένης παρουσίας σε αυτό το χώρο το AHL, διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για να βοηθήσει αποτελεσματικά εκείνους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποιο ακίνητο στην πανέμορφη Αίγινα.

Το AHL συνεργάζεται με πολλούς επαγγελματίες του χώρου όπως αρχιτέκτονες και μηχανικούς, οι οποίοι διαθέτουν γνώσεις και εμπειρία, χρήσιμες για την οικοδόμηση κατοικιών στην Ελλάδα.

Σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του το γραφείο έχει κατασκευάσει μεγάλο αριθμό κτιρίων και κατοικιών σε πολλές περιοχές της Αίγινας που ξεχωρίζουν για την αρχιτεκτονική και την ποιότητα κατασκευής τους. Πρέπει να αναφερθεί ότι τα κτίρια που κατασκευάζει το γραφείο χαρακτηρίζονται από αρχιτεκτονική που εναρμονίζεται με το φυσικό και νησιώτικο χαρακτήρα της Αίγινας, ενώ υποστηρίζει και την οικονομική ανάπτυξη του νησιού, καθώς αναθέτει εργασίες σε τοπικά συνεργεία οικοδομών και κατασκευών.

Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Aegina Home and Living είναι οι εξής ...

ΑΝΕΓΕΡΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Το AHL διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα κατασκευής και ανεγέρσεως κτιρίων, έχοντας πάντα υπ ‘ όψιν τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Οι μηχανικοί και αρχιτέκτονες που συνεργάζονται με το γραφείο, είναι πάντα διαθέσιμοι, να σας προσφέρουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους σχετικά με την ανάπτυξη και ολοκλήρωση του ακινήτου σας.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ και ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Το AHL διαθέτει όλα τα μέσα για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ή να πουλήσετε κάποιο οικόπεδο ή ακίνητο στην Αίγινα.

Διαθέτει μεγάλη επιλογή κατοικιών προς πώληση στην Αίγινα, ενώ με τα συνεχή κατασκευαστικά έργα, προσφέρει ευκαιρίες και προτάσεις επένδυσης και απόκτησης ποιοτικής κατοικίας στην Αίγινα.

Ένα από τα πιο πρόσφατα έργα του AHL στην Αίγινα, είναι η ανέγερση 6 πανέμορφων κατοικιών στο χωριό Μαραθώνας. Αυτές οι νεοκλασικές κατοικίες βρίσκονται στο στάδιο της δημιουργίας και αποτελούν εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το έργο θα βρείτε στο Saronic Fine Houses.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα ακίνητα που προσφέρει το μεσιτικό γραφείο A H L, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Aegina Home and Living. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μέσω της Φόρμας επικοινωνίας.

Aegina Home and Living
Μεσιτικό – Κατασκευαστικό Γραφείο


Σπύρου Ρόδη 16,
Αίγινα 180 10, Σαρωνικός
Τηλ: ( +30 ) 22970 28826
Κιν: ( +30 ) 6948 603 644

Aegina Greece Real Estate

Web: www.aeginahomeandliving.com

eXTReMe Tracker